top of page
ernani-c-1.jpg

Jag har lång erfarenhet av att ge konserter tillsammans med landets ledande orkestrar och länsmusik. 

kyrkac-2.jpg

Jag har under drygt 15 år arbetat som solist i verk som ex Requiem av Verdi och Mozart, Messias, Skapelsen, Petite Messe Solennelle, Mozart c-mollmässan, Beethovens 9:a för att nämna några få. Jag är även återkommande anlitad som Evangelist och tenorsolist i Bach´s samtliga passioner och oratorium.

jussi2bb.jpg.jpg

Boka föreställning, ca 60 min

Jag hyllar Sveriges genom tidernas störste tenor, Jussi Björling! Jussis repertoar av sånger och arior varvas med berättelser om Jussis bakgrund, uppväxt, karriär och vad som gjorde hans röst så speciell! Ackompanjerar gör någon av Sveriges främsta pianister, Fredrik Ullén, Love Derwinger eller Johan Ullén!

visaopera2-1.jpg

Boka föreställning ca 60 min
En musikalisk resa genom vår svenska musikskatt. Sånger varvas med intressant historia och anekdoter. Musiken spänner över flera genrer med musik av bl a Alfvén, Stenhammar, Ferlin, Taube och Sjöberg.

mats-carlsson-hertigen2-1.jpg

För större konserter och operaproduktioner vänligen kontakta mig för vidare diskussion. Se lämplig repertoar och verklista här.

mats-1-1024x659.jpg

Överraska dina gäster med en kort oannonserad konsert. Boka ett oförglömligt ögonblick varsomhelst, närsomhelst.

privata-uppdrag.jpg

Kontakta mig för privata uppdrag som bröllop, begravningar, högtidsdagar, fester eller företagsengagemang. Sätt färg på arrangemanget och ge era gäster en minnesvärd upplevelse!

bottom of page