top of page
privata-uppdrag.jpg
mats-1-1024x659.jpg

Privata uppdrag

 

Att engagera en etablerad och välkänd operatenor ska inte vara svårt! Är du kanske i behov av någon som kan sjunga modern pop, visor eller musikal så kan du sluta leta just nu! Kontakta mig direkt så ordnar vi till det på ett bra sätt!

BRÖLLOP

Med ett förflutet inom även pop/rock rör jag mig bekymmersfritt mellan olika genrer. Önskar ni en psalm, musikalsång, visa, opera eller en modern pop/rocklåt så kontakta mig. Jag levererar!

 

BEGRAVNING

Något av det viktigaste för mig är att beröra andra människor med min sång. Skapa en finstämd och minnesvärd ceremoni som kan underlätta sorgearbetet en smula. Sånger kommer vi gemensamt fram till. Måhända hade er kärlek sin egen favoritmusik? Min ambition är att fullt ut respektera era önskemål och hjälper gärna till med förslag till sånger. Viktigast är att allt ska kännas bra för er!

 

HÖGTIDSDAGAR OCH FESTLIGHETER

Har du gäster och vill överraska dem med ett uppskattat och överraskande inslag som de kommer minnas och tala väl om länge? Sjunger allt från visor till pop och opera!

 

VISOR

Fr o m nästa år 2020 kommer jag kunna erbjuda ett visprogram till eget gitarrackompanjemang! Som gitarrpedagogutbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm kommer jag återuppta mitt engagemang som vissångare, en konstart som ligger mig oerhört varmt om hjärtat!

”…men att Carlsson med sin kristallklara diktion och perfekta blandning av ljusa och mörka timbrer i sin röst kan mäta sig med Set Svanholm och Fritz Wunderlich var en omtumlande överraskning.”


Das Lied von Der Erde/ SVD

Se alla recensioner

bottom of page