top of page
kyrkac-2.jpg
mats-1-1024x659.jpg

Kyrkomusik och kyrkokonserter

 

Varje gång jag har förmånen att vara solist i kyrkan påminns jag om hur lyckligt lottad jag är. Ibland står man ensam med orkester, andra gånger tillsammans i en solistkvartett eller mindre ensemble. Varje konsert är unik i sin upplevelse och kräver samtidigt fullt fokus och koncentration.

Den sakrala repertoaren målar med en bred palett av färger. Ibland krävs mjukhet och meditativa uttryck, ibland krävs stor dramatik. Jag är flitigt engagerad inom just kyrkorepertoaren då just variationsrikedomen ligger mig varmt om hjärtat.

TENORSOLIST - KYRKLIGA VERK

Är du i behov av en rutinerad och uppskattad tenorsolist så tveka inte att höra av dig! Jag ser fram emot att samarbeta med dig!
 

SOLOKONSERT

Tillsammans med dig som organist eller utomstående pianist framförs en solokonsert med sakrala verk. Musik från bl a Johannespassionen, Petite Messe Solennelle, Messias, Skapelsen och Elias.
 

KONSERT MED KÖR

Tillsammans med din lokala kör skapar vi magi!

Puccini Messe di GloriaMats Carlsson Tenor
00:00 / 03:49
Ur terzett JuloratorietMats Carlsson Tenor
00:00 / 01:22

”…men att Carlsson med sin kristallklara diktion och perfekta blandning av ljusa och mörka timbrer i sin röst kan mäta sig med Set Svanholm och Fritz Wunderlich var en omtumlande överraskning.”


Das Lied von Der Erde / SVD

Se alla recensioner

bottom of page